Από το 1966
Εταιρεία
Η ιστορία της ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε.

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1966 και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες βιομηχανίες ζωοτροφών στην περιοχή των Βαλκανίων. Η ημερήσια δυναμικότητα παραγωγής αγγίζει τους 500 τόνους και η αποθηκευτική δυνατότητα των σιλό αγγίζει τους 40.000 τόνους. 

Στόχος της ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε., από την ίδρυσή της, είναι η εξεύρεση λύσης στον κτηνοτρόφο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  

Σύγχρονος Εξοπλισμός - Εγκαταστάσεις - Logistics

Η εταιρεία διαθέτει ένα εργοστάσιο στην περιοχή Κατερίνη, ένα εργοστάσιο στην περιοχή των Σερρών και αποθήκες στη Θεσσαλονίκη.
Το 2019 η εταιρεία ολοκλήρωσε τον πλήρη εκσυγχρονισμό της ύψους 1,2 εκ. ευρώ που αφορούσε:

  • Νέο συγκρότημα πελλετοποίησης, του Ολλανδικού οίκου CPM, εξοπλισμένο με Ηygieniser (σύστημα ειδικής θερμικής επεξεργασίας των ετοίμων προϊόντων) και πλήρης εκσυγχρονισμός της γραμμής παραγωγής.
  • Αναβάθμιση στόλου φορτηγών .
  • Αναβάθμιση των σιλό και των εγκαταστάσεων logistics για πιο άμεση εξυπηρέτηση.
  • Εγκατάσταση συστήματος Microdosing για πλήρη ακρίβεια στην παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής.
  • Πλήρη αναβάθμιση του προγράμματος παραγγελιοληψίας με χρήση tablet και ενός σύγχρονου CRM για ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
Γνωρίστε μας
Τα στελέχη της ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε.
Γεννήθηκε το 1959 στη Θεσσαλονίκη. Είναι Πρόεδος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. από το 2006.
Δημήτριος Τριανταφύλλου
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Γεννήθηκε το 1991 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης το 2009 και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Ludwig–Maximilian University of Munich στο τμήμα των Οικονομικών.
Αλέξανδρος Τριανταφύλλου
Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Γεννήθηκε το 1967 στην Κατερίνη. Αποφοίτησε το 1991 από τη σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας στην Θεσσαλονίκη. Εργάζεται στην εταιρία από το 1997.
Περιοχές: Ν/Α. Λαρίσης, Ν/Α. Μαγνησίας, Ν/Α. Γρεβενών (Δ. Δεσκάτης)
Αθανάσιος Γώττας
Τεχνολόγος Γεωπόνος
Γεννήθηκε το 1964 στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται στην εταιρεία από το 2013.
Περιοχές: Ανατολική Θεσσαλονίκη, Ν/Α. Χαλκιδικής, Ν/Α Ημαθίας, Ν/Α Σερρών, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Περιφέρεια Ηπείρου,
Βαγγέλης Μπερμπέρογλου
Πωλητής
Γεννήθηκε το 1986 στο Θεσπρωτικό Πρεβέζης. Αποφοίτησε από το τμήμα Ζωικής Παραγωγής στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ηπείρου. Περιοχές: Γρεβενά, Καστοριά, Κιλκίς, Κοζάνη, Πιερία, Λέσβος, Φλώρινα, Πέλλα ,Δυτική Θεσ/κη
Θεμιστοκλής Δήμος
ΠΩΛΗΤΗΣ
Γεννήθηκε το 1982 στην Ελευθερούπολη Καβάλας. Περιοχές: Δράμα, Έβρο, Καβάλα, Ξάνθη, Ροδόπη, Σέρρες
Αλέξανδρος Παπουτσής
ΠΩΛΗΤΗΣ
Γεννήθηκε το 1990 στην Λάρισα. Περιοχές: Καρδίτσα, Λάρισα (Δ. Φαρσάλων), Τρίκαλα, Φθιώτιδα, Εύβοια, Ευρυτανία, Φωκίδα (Δ. Δελφών)
Αριστοτέλης Μπάτζιος
ΠΩΛΗΤΗΣ
Αποφοίτησε από τη Ναυτική Ακαδημία και είναι κάτοχος MBA. Μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες, αρχικά ως μηχανικός Η/Υ και στη συνέχεια στο χώρο των πωλήσεων προϊόντων και υπηρεσιών.
Περιοχές: Ν/Α. Δυτικής Ελλάδος, Περιφέρεια Πελοποννήσου
Δημήτρης Σύριος
Πωλητής
Γεννήθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη. Διετέλεσε στέλεχος των εταιρειών CHIPITA ΑΒΕΕ, Π.Γ.ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ και ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ από το 2003.
Βασίλης Μποτζώρης
Επιθεωρητής Δικτύου Καταστημάτων
Γεννήθηκε το 1969 στην Κατερίνη. Εργάζεται στην εταιρεία από το 1995 ως Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου.
Γεώργιος Πέτρογλου
Γεωπόνος Γ.Π.Α.
Γεννήθηκε το 1999 στην πόλη Άχεεν της Γερμανίας. Αποφοίτησε από το τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας του Τεχνολογικού ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας.
Ξανθή Ρίζου
Γεωπόνος Γ.Π.Α.
Γεννήθηκε το 1989 στην Κατερίνη. Αποφοίτησε από το τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικό-Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάζεται στην εταιρεία από το 2014 ως Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Πελατών.
Πηνελόπη Κουρτζαρίδου
Εξυπηρέτηση Πελατών

Διασφάλιση Ποιότητας

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα επιστημόνων που απαρτίζεται από κτηνιάτρους, γεωπόνους-ζωοτέχνες οι οποίοι με συνεχείς επισκέψεις παρέχουν συνεχή επιμόρφωση, τεχνική υποστήριξη, λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στη μονάδα. Τα παραπάνω συνθέτουν το θεμέλιο λίθο της επιτυχίας της. Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. στα πλαίσια εφαρμογής των παραπάνω προτύπων δεσμεύεται στην τήρηση της παρακάτω "Πολιτικής ποιότητας και Ασφάλειας τροφίμων.
Με ένα άρτια οργανωμένο τμήμα επιστημόνων
Τεχνική υποστήριξη

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα επιστημόνων που απαρτίζεται από κτηνιάτρους και γεωπόνους - ζωοτέχνες, οι οποίοι με συνεχείς επισκέψεις παρέχουν:

  • συνεχή επιμόρφωση
  • τεχνική υποστήριξη
  • λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στη μονάδα

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. συνεργάζεται με το τμήμα της Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. και οίκους του εξωτερικού, παρέχοντας στους πελάτες της, καινοτόμες δράσεις στον τομέα των ζωοτροφών και συμβουλές για καλύτερη διαχείριση της μονάδας.

Τα παραπάνω συνθέτουν το θεμέλιο λίθο της επιτυχίας!

Διεθνής αναγνώριση

Η διεθνής αναγνώριση της ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. επισφραγίζεται με σειρά τιμητικών διακρίσεων τόσο για τα εξαίρετα ΠΡΟΪΟΝΤΑ της, όσο και για την εξαγωγική της δραστηριότητα στην περιοχή των Βαλκανίων και της Κύπρου.