Εταιρική Ευθύνη

H ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. ενσωματώνει κοινωνικές και περιβαλλοντικές ενέργειες στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, με στόχο την ανάληψη ευθύνης και την ενθάρρυνση του θετικού αντίκτυπου.
Ένα ενεργό μέλος ενός ευρύτερου κοινωνικού συνόλου
Η Εταιρική Ευθύνη της ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε.

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε., μέσα από όλα τα χρόνια παρουσίας της στην Ελληνική αγορά έχει αποδείξει πως θέλει να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους της χώρας, προσφέροντας με σκοπό να κάνει τη ζωή τους καλύτερη με όποιο μέσο μπορεί. Πιο συγκεκριμένα, η δράση της δεν σταματά στην επιχειρηματικές της δραστηριότητες αλλά επεκτείνεται στην ανιδιοτελή προσφορά. Η Διοίκηση προχωρά χέρι-χέρι με τους ανθρώπους που εργάζονται στην εταιρεία αλλά ταυτόχρονα θέλει να είναι ενεργό μέλος ενός ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. 

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού
Δωρεά στο Χαμόγελο του παιδιού
Ευχαριστήρια επιστολή από το «Χαμόγελο του παιδιού»

Ευχαριστούμε για τη θετική ανταπόκριση στην έκκληση έκτακτης ανάγκης του οργανισμού μας και με τόση αγάπη διαθέτετε προϊόντα σας στον οργανισμό μας με σκοπό να ταΐσουμε τα ζώα μας που μεγαλώνουμε στο αγρόκτημα της Κέρκυρας.
Δείτε την επιστολή εδώ.

H

H ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. συνεχίζει να παρέχει ενίσχυση στο Χαμόγελο του Παιδιού, δίνοντας τροφές για όλα τα ζώα που φιλοξενούνται στα σπίτια του. Προσπαθώντας πάντα να στηρίζει με όποιο μέσο διαθέτει, οργανισμούς που παράγουν σπουδαίο έργο για την ελληνική κοινωνία.

112 τόνοι ζωοτροφών διανέμονται σε κτηνοτρόφους της Βόρειας Εύβοιας
από τον Διεθνή Ορθόδοξο Οργανισμό Χριστιανικών Φιλανθρωπιών & τη ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε.
Παραλαβή τροφών

Οι κτηνοτρόφοι παρέλαβαν τα τσουβάλια που τους αντιστοιχούν ανάλογα με τα αιγοπρόβατα που διαθέτουν.

Όπως αναφέρουν, η κατάσταση γι’ αυτούς είναι απελπιστική γιατί εκτός την έλλειψη της τροφής δεν υπάρχουν δάση για ελεύθερη βόσκηση.

 

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. δώρισε 1.000 μερίδες ρυζιού

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε., θέλοντας να συμβάλει στο σημαντικό έργο του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου ΙΜ Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος, δώρισε 1000 μερίδες ρυζιού για τους ενοίκους του.

Βοήθεια στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους

H ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. ανταποκρινόμενη στις επείγουσες ανάγκες των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων έστειλε 15 τόνους μέσω του υπουργείου Γεωργίας ΥΠΑΑΤ, για Φωκίδα. Επίσης μοιράστηκε το κόστος 11 τόνων τροφών με τον αντιπρόσωπο Ηλείας -Αχαΐας κ. Παναγόπουλο και με την κοινότητα Τερψιθέας Λάρισας 15,6 τόνους με προορισμό την Εύβοια, επιπλέον και άλλες μικρότερες βοήθειες.

Δωρεά σκυλοτροφής στον Δήμο Διονύσου

 H ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. σε συνεργασία με τον όμιλο Τυράς-Όλυμπος δώρησε 700 κιλά σκυλοτροφής στον Δήμο Διονύσου.

Δωρεά σκυλοτροφών από τη θυγατρική εταιρεία Α&Δ Τριανταφύλλου

Στον οργανισμό Α Little Shelter και το ATHENS HAPPY HOUSE με παραπάνω από 700 κιλά σκυλοτροφών σε μηνιαία βάση από τον Ιανουάριο του 2022.