Νο 390-PROTEIN EXTRA-V ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΓΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε., σε συνεργασία με καταξιωμένους  εξειδικευμένους επιστήμονες, ανέπτυξε μια νέα σειρά μιγμάτων συμπυκνωμένων ζωοτροφών για προβατίνες και αίγες. Σκοπός της δημιουργίας της νέας σειράς προϊόντων είναι η διατήρηση της υγείας των ζώων σε υψηλά επίπεδα και ταυτόχρονα, η αύξηση της παραγωγικότητάς τους. Τελικός στόχος είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και η μείωση του κόστους παραγωγής.

Η φιλοσοφία ανάπτυξης των νέων προϊόντων στηρίζεται στην παγκοσμίως κυρίαρχη σήμερα αρχή της «διατροφής με ακρίβεια» (precision feeding). Σύμφωνα με την αρχή αυτή, στα μηρυκαστικά χορηγούνται εκείνες οι ποσότητες και αναλογίες θρεπτικών συστατικών που, μεγιστοποιούν την απόδοση της μικροβιακής χλωρίδας της μεγάλης κοιλίας και την πεπτικότητα των ζωοτροφών. Το πρωτεϊνούχο συμπύκνωμα Protein Extra μπορεί να αντικαταστήσει το σογιάλευρο. Το Protein Extra, προορίζεται για τη διατροφή των προβατίνων και αιγών υψηλής γαλακτοπαραγωγής. Λόγω της ειδικής θερμικής επεξεργασίας του έχει υψηλό ποσοστό bypass (προστατευμένης) πρωτεΐνης στη μεγάλη κοιλία για την μεγαλύτερη αξιοποίηση της στα απαιτητικά στάδια της υψηλής γαλακτοπαραγωγής, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται τα παρακάτω οφέλη:

  • Μείωση του κόστους διατροφής.
  • Διατήρηση της γαλακτοπαραγωγής και των πρωτεϊνών του γάλακτος σε υψηλά επίπεδα.
  • Ποικιλία πρωτεϊνικών πηγών που διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία της μεγάλης κοιλίας.
  • Κατάλληλη μορφή και εξαιρετική γευστικότητα, σημαντικοί παράγοντες στη διατροφή προβατίνων και αιγών υψηλής γαλακτοπαραγωγής
  • Σημαντική βελτίωση της υγείας και της γονιμότητας με τη συμμετοχή μίγματος βιταμινών και ιχνοστοιχείων.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Το Prorein Extra χρησιμοποιείται ως πρωτεϊνική πηγή για την παρασκευή μιγμάτων συμπυκνωμένων ζωοτροφών για προβατίνες και αίγες γαλακτοπαραγωγής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χρησιμοποίηση του προϊόντος αυτού και για την κατάρτιση σιτηρεσίων να απευθύνεστε στους Γεωτεχνικούς της Εταιρείας.

ΣΥΝΘΕΣΗ

Σογιάλευρο γενετικά τροποποιημένο, DDGS,      Bypass ηλιάλευρο, Bypass κραμβάλευρο, ουρία βραδείας αποδέσμευσης. Η διαδικασία παραγωγής περιλαμβάνει ειδική θερμική επεξεργασία, με Hygieniser, με την οποία επιτυγχάνεται η καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών που πιθανόν να περιέχονται στις πρώτες ύλες (π.χ. η βρουκέλλα του μελιταίου πυρετού, η σαλμονέλλα κ.ά.) διασφαλίζοντας έτσι την υγεία των ζώων.

ΜΟΡΦΗ : Pellets
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : Σακί 40 Kg       
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΒΙΟΖΩΚΑΤ
Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 22000 (HACCP) πιστοποιημένο από την TÜV HELLAS.
Κωδικός Έγκρισης EE : αEL6100001.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Additional Info

ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ %:

ΟΛ. ΑΖΩΤΟΥΧΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

43,00

ΟΛ. ΛΙΠΑΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

 6,50

ΟΛ. ΙΝΩΔΕΙΣ ΟΥΣΙΕΣ

  9,0

ΟΛ. ΤΕΦΡΑ

  9,00

ΥΓΡΑΣΙΑ

10,00

 

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΛΕΣ ΑΝΑ Kg:

Βιταμίνη A   (Ρετινόλη, Ε672)

39.0000

I.U.

Βιταμίνη D3 (Χολοκαλσιφερόλη, Ε671)

  6.0000

I.U.

Βιταμίνη E  (α-τοκοφερόλη)

     750

mg

Βιταμίνη B1 (Θειαμίνη)

1,903

mg

Βιταμίνη B2  (Ριβοφλαβίνη)

1,507

mg

Βιταμίνη B6  (Πυριδοξίνη)

1,307

mg

Βιταμίνη B12 (Κυανοκοβαλαμίνη)

180

mcg

ΝΙΑΣΙΝΗ      (Νικοτινικό οξύ)

        38

mg

ΠΑΝΤΟΘΕΝΙΚΟ ΟΞΥ

50

mg

ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ

0,387

mg

ΒΙΟΤΙΝΗ

0,757

mg

   

mg

Zn ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ : ZnOxide (E6)

3000

mg

Mn ΜΑΓΓΑΝΙΟ : Mn(II)Oxide (E5)

1500

mg

Fe ΣΙΔΗΡΟΣ : Fe(II)Sulphate (E1)

1500

mg

I ΙΩΔΙΟ : K-Iodide (E2)

30

mg

Co ΚΟΒΑΛΤΙΟ:Co(II)Carbonate (E3)

20

mg

Se ΣΕΛΗΝΙΟ : Na-Selenite (E8)

0,60

mg