ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Νέες τάσεις στη διατροφή ορνίθων αυγοπαραγωγής II

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Νέες τάσεις στη διατροφή ορνίθων αυγοπαραγωγής II

Η βιομηχανία ζωοτροφών ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. σε συνεργασία με την κορυφαία Γαλλική Εταιρία τεχνολογίας διατροφής  IDENA, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο την Πέμπτη 09 Ιουλίου και ώρα 14:30 μέσω (Zoom Link) https://us02web.zoom.us/j/87169441115?pwd=cit6cm1FaHVpeVdvSjJtb3AwSFlGQT09 με τίτλο:
                                                         
 «Νέες τάσεις - καινοτομίες στη διατροφή ορνίθων αυγοπαραγωγής της Γαλλικής εταιρίας τεχνολογίας διατροφής Idena».

Το διαδικτυακό σεμινάριο έχει ως σκοπό την επιμόρφωση και την ενημέρωση των πτηνοτρόφων σχετικά με τα παρακάτω ζητήματα:

- Γνωριμία με την εταιρία IDENA.

- Παρουσίαση των καινοτόμων προϊόντων:

  • Ponti+: Πρόκειται για ένα ενισχυτικό ποιότητας κελύφους των αυγών με πολλαπλά οφέλη για πτηνοτρόφο, αφού αυξάνει την αυγοπαραγωγή και την ποιότητα του κελύφους.
  • EvoPtere: Προσθετικό ζωοτροφών με φυτικά εκχυλίσματα που κρατάει τις μύγες μακριά από τις όρνιθες σας. Μειώνει τα υποβαθμισμένα αυγά, δημιουργεί καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στις όρνιθες χωρίς stress και είναι εύκολο στη χρήση για τον πτηνοτρόφο.
  • Evonysse: Προσθετικό ζωοτροφών με φυτικά εκχυλίσματα που απωθεί την κόκκινη ψείρα από τα πτηνά σας. Επηρεάζει την οσμή του αίματος και των περιττωμάτων των πτηνών, με τέτοιο τρόπο ώστε να απωθούνται τα ακάρεα.
  • PROMETHEE AB: Είναι ένα ενδιαφέρον υποκατάστατο μεθειονίνης για τη συμπλήρωση αμινοξέων.

Ομιλητής: κος PIERRE DESBORDES, Τεχνικός Διευθυντής  IDENA (Γαλλία)

Με ταυτόχρονη μετάφραση από τον κο Ακρίτα Καλούση, Τεχνικό Διευθυντή (ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε.)

Απαντήσεις σε αυτές αλλά και σε άλλες (δικές σας) ερωτήσεις θα δώσει ο ομιλητής κος PIERRE DESBORDES, Τεχνικός Διευθυντής IDENA (Γαλλία).

Facebook Twitter Google+ Pinterest