ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ 34ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΖΩΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (Ε.Ζ.Ε)

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ 34ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΖΩΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (Ε.Ζ.Ε)

Κατά την έναρξη του 34ου Ετήσιου Επιστημονικού Συνεδρίου της Ελληνικής ζωοτεχνικής εταιρείας (Ε.Ζ.Ε.) στο Βόλο βραβεύτηκε από τον Ομότιμο καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και προέδρου του ΔΣ της ΕΖΕ κ. Γεώργιο Ζέρβα ο διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΟΖΩΚΑΤ ΑΕ Δημήτριος Τριανταφύλλου για τη μακροχρόνια ενασχόλησή του στον κλάδο των ζωοτροφών.
Ο Δημήτριος Τριανταφύλλου γεννήθηκε το 1959 στη Θεσσαλονίκη, παράλληλα με τις σπουδές του στη Λογιστική ασχολήθηκε, όντας η τρίτη γενιά, με την οικογενειακή επιχείρηση ΑΦΟΙ Τριανταφύλλου Βιομηχανία Ζωοτροφών, όπου διετέλεσε υπεύθυνος παραγωγής και πωλήσεων από το 1981 έως το 2005.
Το διάστημα 2001-2012 διετέλεσε Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρία ΕΥΖΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ ΑΒΕΕ.
Τον Ιούνιο 2006 εξαγόρασε την εταιρία ΒΙΟΖΩΚΑΤ ΑΕ στην οποία είναι  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος έως σήμερα.
Το έτος 2011 εξαγόρασε και ενσωμάτωσε στη ΒΙΟΖΩΚΑΤ τη βιομηχανία ζωοτροφών ΓΙΟΒΑΝΗΣ ΑΒΕΕ στην περιοχή των Σερρών.
Το έτος 2017 ιδρύθηκε η εταιρεία Α. & Δ. Τριανταφύλλου ΑΕ με έδρα τη Θεσσαλονίκη με αποκλειστικό αντικείμενο τις τροφές για κατοικίδια για μεγαλύτερη εξειδίκευση στον κλάδο.
Το έτος 2018 κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης Eurotier στο Αννόβερο βραβεύτηκε από τη γερμανική εταιρεία Josera ως ο πρώτος και μακροβιότερος συνεργάτης για την 25ετή συνεργασία τους.
Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ ΑΕ είναι από τις πρώτες και λίγες καινοτόμες βιομηχανίες ζωοτροφών στην Ελλάδα με κωδικό έγκρισης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, aEL6100001. Εφαρμόζει πιστοποιημένα συστήματα ISO και HACCP, έχοντας επίσης τη δυνατότητα παραγωγής βιολογικών ζωοτροφών καθώς και προϊόντων με πιστοποίηση VLOG.

982b7306 9948 4b7e b956 5a260c0c832e                               IMG 9345

Facebook Twitter Google+ Pinterest